Unstoppable

Ontdek wat een diepe verbinding met jezelf brengt. Je volledig vertrouwt op je intuïtie vanuit diepe liefde voor jezelf.  Om te leven vanuit het diepste vertrouwen in plaats van vanuit stress en angst. Dan komt jouw innerlijke magie los om meer liefde, energie, aanwezigheid en succes te genereren. Moeiteloos. 

 

 

Welkom

Wat fijn dat hier bent. Waarschijnlijk voel je dat het tijd is voor echte verandering.  Omdat je merkt dat je steeds weer  vastloopt. Vastloopt in relaties, herhalende patronen, stress, depressieve gevoelens of angst. Dat je teveel in je hoofd leeft en onrustig zoekt naar antwoorden. Doodmoe wordt je ervan.

Tijd om weer te leren voelen wat er echt in je leeft en om inzicht te krijgen in jezelf. In je patronen en je gedrag, zodat je de triggers en blokkades in je leven begrijpt en doorbreekt. Ze hebben je groei en geluk al lang genoeg belemmerd. 
Leer te leven vanuit een diepgaande connectie met je emoties en lichaam, waardoor je altijd puur en intuïtief handelt en je grenzen aanvoelt in elke situatie. Met tools die je zenuwstelstel reguleert. En zo te leven vanuit innerlijke weten en rust, overvloed en flow. Zodat je jouw grootste verlangens als vanzelf stromen en er ruimte komt om te creëren en genieten van de schoonheid in het leven.

Jij bent toe aan de weg naar binnen, radicale zelfzorg/zelfliefde met vertrouwen op jouw innerlijk weten. Aanwezig in het huidige moment. Authentiek en verbonden met je hart. 

Aanbod

Release & Rise Retreats 

Transforming lives though movement, art, breath, mindfulness & Mindset’

Gratis Meditatie 

Manifestatie Werkboek

Zoomsessies: The Art of Selfcare

Art Retreat

Maandelijkse  Retreat 
Pure voeding voor je ziel. Heerlijk vanuit huis met Zoom meetings

1 op 1 Retreat:
Ontsnap een dag en gun jezelf totale rust om op te laden. Dit is een pure verwen dag voor jou alleen. Yoga, Meditatie & Massage voor totale ontspanning. Warm en liefdevol thuiskomen bij jezelf. 

1 op 1 Mentoring

Life doesn’t happen to you, but for you!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Bericht 3

Het geschenk van een gebroken relatie. Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style...

Bericht 2

Hier jouwprachtige headline Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every...

white
&
blossom

snow
&
wind

beige
&
soft

Portfolio

Klik op de foto om meer van dat werk te bekijken

sun
&
shadow

Laten we kennismaken

Unstoppable Retreat

Natascha van der Linden 
06 401 74 029

nataschavanderlinden@gmail.nl

Algemene Voorwaarden
Privacy & Cookies Verklaring

2 + 10 =